Educatieweb

Chinees
Menu
Voorpagina
Over het Chinees
Alfabet
Grammatica
Voorbeeldteksten
Woordenboeken
Taalcursussen
Opleidingen
Literatuur
Handige zinnen
Songteksten
Contact
Forum
Bronvermelding
Educatieweb
Links
Welkom!

 

Snel een vreemde taal leren?
- Chinese Cursussen voor PC en MAC
- Chinese Cursussen met Audio-CD
- Chinees vertalen ?
- Chinese Woorden- en Studieboeken
- Cursus Zakelijk Chinees
 
Uw advertentie hier?
Op deze plaats kan uw reclameblok staan. Een gratis proefopzet is mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op.
 
Linktip
Chinesetaal.startpagina.nl
Een dochterpagina van het bekende Startpagina.nl, gespecialiseerd in links over de Chinese taal.

 
Interesse in Azië?
Bezoek dan ook eens:
Tibetaansetaal.nl
Japansetaal.org
Koreaansetaal.nl
Hindi.nu
Indonesischetaal.nl
Tagalog.nu
Vietnamesetaal.nl
Thaisetaal.org

Bronvermelding

Zoals de lezer zal begrijpen hebben wij niet hoogstpersoonlijk het aantal moedertaalsprekers in een land geteld. Voor het cijfermateriaal en andere data steunt de redactie op externe bronnen. Van deze websites hebben wij slechts ruwe gegevens (feiten, data, cijfermateriaal, etc) gebruikt. Alle artikelen op onze website zijn geheel door onszelf geschreven en dus een unieke tekst.
Wij hebben gebruik gemaakt van de volgende bronnen:

- Ethnologue.com
Ethnologue is een catalogus met data over alle talen in de wereld.

- The World Factbook
De Amerikaanse Central Intelligence Agency (CIA) publiceert The World Factbook, dat informatie geeft over allerlei aspecten van een land, waaronder de taalsituatie.

- Wikipedia
Wikipedia is een vrije encyclopedie waar de gebruikers zelf artikelen kunnen herschrijven. Wikipedia verschafte voor diverse artikelen achtergrondinformatie

- Het Nobelcomité
De informatie over leven en werk van Nobelprijswinnaars komt van het Nobelcomité.

 

Songteksten

Teksten van nationale volksliederen bevinden zich in het publieke domein en kunnen dus vrij verspreid en gekopieerd worden. Hedendaagse artiesten hebben het auteursrecht op hun songteksten. Deze songteksten kunnen dus slechts met toestemming van deze artiest of zijn of haar vertegenwoordigers verspreid worden.

Spreekwoorden en gezegden

Spreekwoorden en gezegden bevinden zich in het publieke domein en kunnen dus vrij verspreid en gekopieerd worden. Op een specifieke redactionele presentatie van een groep spreekwoorden en gezegden berust wél auteursrecht. Het is dus niet toegestaan onze pagina met spreekwoorden en gezegden geheel en letterlijk over te nemen.

 

Copyright

Alle artikelen op onze website zijn geheel door onszelf geschreven en dus een unieke tekst. Teksten van deze website kopiëren naar uw eigen website en zo de indruk wekken dat u de auteur bent is niet toegestaan. Wanneer u een artikel van onze site relevant vindt voor de bezoekers van uw site kunt u eenvoudigweg een link naar onze site opnemen. Het kopiëren van onze teksten brengt ons op verschillende manieren schade toe:

- Verminderde vindbaarheid in zoekmachines: Wanneer Google op twee verschillende websites dezelfde inhoud vindt, laat Google vaak maar één van de resultaten direct zien. Het is dus mogelijk dat de kopie direct zichtbaar is in de zoekresultaten en het origineel niet.

- Inkomstenverlies: Wij baseren de tarieven die wij onze adverteerders berekenen onder andere op onze bezoekersaantallen. Wanneer wij door het kopiëren van teksten bezoekers verliezen, vermindert ook de waarde van onze advertentieruimte.

- Verlies van betrouwbaarheid: Een bezoeker die een tekst zowel op onze site als op een andere site tegenkomt weet niet welke van de twee het origineel is en welke de kopie. De bezoeker in kwestie zou net zo goed kunnen denken dat het origineel de kopie is en de kopie het origineel, en dat wij het zijn die het niet zo nauw nemen met auteursrecht. Onze reputatie is erg belangrijk voor ons.

 

 

 

 

 

© 2004 - 2006 - Harm Schoonekamp ------------Contact