Educatieweb

Chinees
Menu
Voorpagina
Over het Chinees
Alfabet
Grammatica
Voorbeeldteksten
Woordenboeken
Taalcursussen
Opleidingen
Literatuur
Handige zinnen
Songteksten
Contact
Forum
Bronvermelding
Educatieweb
Links
Welkom!

 

Snel een vreemde taal leren?
- Chinese Cursussen voor PC en MAC
- Chinese Cursussen met Audio-CD
- Chinees vertalen ?
- Chinese Woorden- en Studieboeken
- Cursus Zakelijk Chinees
 
Uw advertentie hier?
Op deze plaats kan uw reclameblok staan. Een gratis proefopzet is mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op.
 
Linktip
Chinesetaal.startpagina.nl
Een dochterpagina van het bekende Startpagina.nl, gespecialiseerd in links over de Chinese taal.

 
Interesse in Azië?
Bezoek dan ook eens:
Tibetaansetaal.nl
Japansetaal.org
Koreaansetaal.nl
Hindi.nu
Indonesischetaal.nl
Tagalog.nu
Vietnamesetaal.nl
Thaisetaal.org

Contact opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties betreffende onze site? Dan kunt u ons mailen.

Ons e-mailadres:

Nota bene: Dit e-mailadres wordt voor meerdere websites gebruikt. Laat daarom bij het versturen van een e-mail altijd éérst weten op welke website uw vraag, opmerking of suggestie betrekking heeft.

Vertaalvragen
Helaas. Dit is een educatieve website. Wij zijn géén vertaalbureau. Wij doen geen vertaalwerk. Voor vertaalvragen kunt u contact opnemen met een vertaalbureau of u kunt zelf een woordenboek raadplegen. Links naar vertaalbureaus en links naar woordenboeken zijn te vinden bij de links.

Vrijwilligers
Wanneer u een bijdrage aan een van onze sites wilt leveren, horen wij dat graag. U kunt zelf bepalen hoe vaak u iets wilt betekenen voor ons project. Vrijwilliger zijn is geheel vrijblijvend.

Foutmeldingen
Dit project wordt grotendeels gedragen door vrijwilligers. Mensen die in hun vrije tijd af en toe een paar uren aan het project werken. Daardoor kan het soms gebeuren dat er een type- of stijlfout in de tekst terechtkomt. Het feit dat wij afhankelijk zijn van een kleine groep van drukbezette vrijwilligers is er ook de oorzaak van dat sommige pagina's op onze websites nog leeg zijn. Komt u een fout tegen, laat het ons dan weten. Wij doen dan ons best deze zo snel mogelijk te herstellen.

Uitgevers en schrijvers
Heeft u een taalstudieproduct dat u door ons onder de aandacht wilt laten brengen? Laat het ons weten. Wanneer u ons een recensie-exemplaar wilt toesturen, mailen wij u op verzoek ons postadres.

Sponsors
De kosten voor domeinregistratie en hosting kunnen wij betalen dankzij sponsors. Sponsors betalen ons om hun advertenties te laten zien. Belangrijke sponsors voor ons project zijn op dit moment o.a. de NHA, Talendomein en Bol.com. Als u ook sponsor wil worden voor ons project, dan horen wij dat graag.

Links aanmelden
Kent u een goede link voor onze linkspagina? Dan horen wij dat graag. Wij zijn vooral geïnteresseerd in links naar (gratis toegankelijke) online cursussen en online woordenboeken.
Wij plaatsen graag een link naar uw website. Wij zien ook graag dat u een link naar onze website plaatst op uw eigen website.
Wij krijgen regelmatig het verzoek om een link op alle websites van ons project te plaatsen. Dat doen wij alleen als de link in kwestie relevant is voor alle websites van ons project, dat wil zeggen, dat er ook daadwerkelijk voor al die talen diensten worden aangeboden, en dat dit ook blijkt uit uw website. Biedt u voor een bepaalde taal geen diensten aan, dan wordt er ook geen link geplaatst op de website die specifiek over die taal gaat.

 

 

 

 

 

© 2004 - 2006 - Harm Schoonekamp ------------Contact